ERFARENHET & KVALITET DU KAN LITA PÅ

VÅRA TJÄNSTER


Film På Glas AB är experter på film på glas. Våra montörer har en gedigen kunskap och erfarenhet som motsvarar decenniers arbete.
Handlar det om film på glas, då är det oss ni ska ringa.
Vi både tillhandahåller och monterar allt som rör fönsterfilm.


-Film är det vi kan och vill jobba med.


Solfilm


Dagens solfilmer är något helt annat än de som dök upp på 80-90-talet. Glöm allt vad dåligt monterad mörk och bubblig solfilm heter. Idag kan du som kund välja mellan flera olika nyanser där den ljusaste filmen knappt är synbar men ändå reducerar runt 50% av värmeinstrålningen. De solfilmer vi monterar är alla av högsta kvalitet och underhållsfria. Vi har allt från ljusa till mörka filmer med upp till 85% värmereduktion. Vi har även så kallad spegelfilm och kontrastmarkeringsfilm. Att våra filmer dessutom stoppar 99% av det skadliga UV-ljuset som bleker dina golv och möbler gör ju inte saken sämre. Ett snyggt och miljövänligt alternativ av värmeskydd till en betydligt lägre kostnad än de klassiska solskydden för ändamålet. Låt oss berätta mer och hjälpa er att hitta vad som passar bäst för just era behov. Solfilm är framtiden!


Frostfilm


Frostfilmen löser insynsproblem på ett billigt och effektivt vis. Dessutom finns den i mängder av snygga utföranden och kan höja lyxfaktorn i både hem och på företaget.


Önskas en personlig prägel så tillhandahåller vi tjänsten att få filmen utskuren med egna mönster, texter eller logotyp.
Ta ett steg till i din personliga design med frostfilm.


Bilfilm & folie


Film På Glas AB tillhandahåller såklart även film och folie på fordon.Säkerhetsfilm


Tänk dig ett skydd som ingen ser.
Tänk dig att detta skydd ger dig en trygghet både mot inbrott, skador och dyra saneringskostnader.
Säkerhetsfilmerna finns i olika skyddsgrader och skapar ett osynligt skydd som kan lösa och förebygga många problem där regler eller krav om säkert glas finns.
Våra filmer skyddar mot skador orsakade av inbrottsförsök, explosioner och olyckor m.m
Även dessa filmer reducerar 99% av skadligt och blekande UV-ljus. Slipp dyra galler och saneringskostnader med säkerhetsfilm.


UV-skydd


Samtliga filmer reducerar det skadliga uv-ljuset, vissa filmer bättre än andra. Faktorerna som avgör effekten är många.
Önskar du ett skydd som förlänger livslängden på ditt golv eller dina möbler så hör med oss. Vi kan ge dig ett förslag på vilken produkt du bör använda för bästa resultat.
Film skyddar både dig och din egendom.